“Donde no puedes llegar” Sección Oficial de la 4a edición Curtàneu 2019 (España).


Donde no puedes llegar” forma parte de la Sección Oficial de la 4a edición Curtàneu 2019, muestra que se llevará a cabo los días 15,16 y 17 de noviembre.
 
cartell-oficial-curtaneu-2019Aquest any la mostra, en la seva 4a edició, es ferà els dies 15,16 i 17 de novembre, pel que fa a les sessions obertes, però durant la setmana realitzem diverses projeccions, una al casal de gent gran d’Esterri d’Àneu, al col.legi la Closa i l’institut SES Morelló, on tots els alumnes veuen sessions adaptades a les edats (des de parvulari i infantil a 4t d’ESO),una sessió especial pel personal docent de l’escola i institut, i una sessió a la sala del Consell Cultural on es fa una presentació de l’esdeveniment per premsa i autoritats.
 

 
Les sessions obertes al public son 7 i es realitzen a diversos llocs dels quatre municips, principalment a Esterri d’Àneu, a la sala de l’Ecomuseu, però també a l’auditori de MonNatura a les Planes de Son, i a les sales municipals de La Guingueta, Espot i L’alt Àneu (València d’Àneu).
 
Dins del nostre programa pel 2019 podriem destacar la projecció de “The silend child”, Oscar de Hollywood 2018 al millor curt de ficció, i també destacariem un curt català que està sent molt premiat i per tant demandat, que es diu “Suc de Sindria” de la directora Irene Moray. “Selfies” un film d’animació que va guanyar a la passada edició de Filmets, “El Atasco,” protagonitzada per l’actriu Belen Rueda, “Donde no puedes llegar” dur film protagonitzat per l’actriu Assumpta Serna amb l’alzeimer com a protagonista, i pel que fa al cinema esportiu tenim esquí, patinatge, escalada, animació, un magnific documental rodat a les illes polars noruegas de Svalbard que es diu “Eclipse” on un grup d’esquiadors pretenen esquiar durant un eclipse total de sol, i destaquem alguns curts de ficció esportius d’ especial sensivilitat com “Amine” guanyadora de la passada edició del BCN Sport Film, i “Debut” on es tracte l’homosexualitat en el món de l’esport. Afegiriem el curt experimental de tematica mediambiental “7,83hz” i dos curts realitzats per gent del territori com “Titan desert 2019″ de temàtica esportiva i “Desahogo previo a la muerte” un curt musical de rap. I per acabar, no podem oblidar la sessió familiar amb curts d’animació per la canalla.
 
curtaneu-2019-donde-no-puedes-llegarEl nostre públic realitza una votació sobre els curts que visionen, de moment només per a la nostra informació, i com a premi entren en un sorteig de diversos regals, entre ells dos forfaits per a dos dies per esquiar a Baqueira Beret. El sorteig es realitza a la sessió de cloenda, on també oferim un petit tast de productes de proximitat.
 
Fora del que és estrictament el festival, hem organitzat el que es diu “CurtÀneu esperience” per portar un grup de gent de diversoso llocs de Catalunya a gaudir del nostre cinema, però també de la cultura, la natura, la bona taula i en definitiva una oferta d’oci molt interessant que aquest any gestiona l’empresa local OciPirineus (Ocitrip) i que l’any passat van poder gaudir un grup de 9 persones.
 
DONDE NO PUEDES LLEGAR
Una producción de Turkana Films.
Director: Marc Nadal.
Protagonizado por Assumpta Serna, Aida Oset, Silvia Puyol y Carlos Reyes.
Productor ejecutivo: Félix Cárdenas.
Guión: José Cano y Marc Nadal.
Director de fotografía: José Luis López.
Música: Carles Cases.
Maquillaje: Tere Afán.
Post-producción Antaviana Films.
Cuadros dibujados por Carmen Capel Romera.
 

 Copyright © 2009 Marc Nadal. All rights reserved.