‘Donde no puedes llegar’ Sección Oficial de la 10ª edición del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya (España).


Donde no puedes llegar” forma parte de la Sección Oficial de la 10ª edición del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, a celebrarse del 3 al 11 de agosto del 2019. Felicidades equipo!!
 
festival-internacional-de-cerdanya-1
El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport i finançament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Puigcerdà com a principals mecenes.
 
El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya – Cerdanya Film Festival és un festival organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission, dues entitats sense ànim de lucre llur activitat se centra en el foment i la difusió de la cultura, la ciència i la cultura tradicional a la comarca de la Cerdanya.
 
festival-internacional-de-cerdanya-3
Durant tot l’any, portem a terme accions de promoció del cinema a la comarca, de la cultura cinematogràfica, la promoció dels rodatges i la formació dels joves en veure, fer i viure cinema. Així, cada any col·laborem amb diferents institucions i entitats en la realització de tallers de rodatge per joves de la comarca, organitzem el concurs SMARTfilms de micro-curts fets amb smartphones i eines TIC i organitzem campus de formació i convivència cinematogràfica.
 
La desena edició del Cerdanya Film Festival – Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que tindrà lloc entre el 3 i l’11 d’agost, encara la recta final del període de recepció de pel·lícules a concurs.
 
festival-internacional-de-cerdanya-2
Amb més de 3.000 films rebuts ja en el dia d’avui, el festival ha doblat ja les xifres assolides l’any passat (rècord històric, llavors) i el degoteig de noves produccions participants és continu. Des de l’organització es valora molt positivament l’impacte de l’edició d’enguany, la desena, i l’enorme expectació que ha generat entre la comunitat cinèfila, ja que no només s’estan assolint xifres desorbitades de presentació d’obres a concurs sinó que les reserves a les activitats paral·leles com el Laboratori de Creació Audiovisual han exhaurit pràcticament totes les places becades que s’havien ofert.
 
festival-internacional-de-cerdanya-4
Per altra banda, a través del Cerdanya Film Festival i del renovat portal web de la Cerdanya Film Commission (www.filmcerdanya.cat), s’han tramitat diverses demandes de rodatge de curtmetratges per aquest estiu, que se sumen a la intensa activitat que hi ha hagut a la comarca des del mes de desembre i que tan bon rèdit ha deixat a les institucions i als serveis de la comarca, també a nivell reputacional dins del sector audiovisual, i que auguren un any 2019 de rècord a nivell de produccions gestionades i acollides per la Film Commission.
 
El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport i finançament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.
 
festival-internacional-de-cerdanya-1
DONDE NO PUEDES LLEGAR
Una producción de Turkana Films.
Director: Marc Nadal.
Protagonizado por Assumpta Serna, Aida Oset, Silvia Puyol y Carlos Reyes.
Guión: José Cano y Marc Nadal.
Director de fotografía: José Luis López.
Música: Carles Cases.
Maquillaje: Tere Afán.
Post- producción Antaviana Films.
Cuadros dibujados por Carmen Capel Romera.
Productor ejecutivo: Félix Cárdenas.
 Copyright © 2009 Marc Nadal. All rights reserved.