“Donde no puedes llegar” Premio Mejor Actriz: Assumpta Serna, en el 31 Festival de Cinema de Girona (España).


Ayer asistimos a una noche llena de emociones en la que Assumpta Serna ganó el Premio Mejor Interpretación por su papel en “Donde no puedes llegar“. Gracias a la 31 edición del Festival de Cinema de Girona y a todo su equipo por este reconocimiento!!!
 

 
El 31 Festival de Cine de Girona ha convertido a la ciudad en epicentro artístico y de talento durante 5 días, con un total de 241 películas de una cincuentena de países y una suma de más 400 proyecciones, algunas de ellas con diferentes pases.
 
festival-de-cinema-de-girona-assumpta-serna-marc-nadal-donde-no-puedes-llegar-11bEn cuanto al galardón a la mejor interpretación, fue ex aequo, para Macarena Gómez por Trivial, de Fran Mechones y Sandra Reina (Barcelona) y Assumpta Serna para “Donde no puedes llegar” de Marc Nadal (Barcelona).
 
El festival internacional hizo entrega de los premios después de un gran éxito de asistencia. Una noche repleta de premios y emociones para un festival que se llevó a cabo del 24 al 28 de setembre del 2019.
 
festival-de-cinema-de-girona-assumpta-serna-marc-nadal-donde-no-puedes-llegar-39bPalmarés y Fiesta de Clausura.
Sábado 28 de Septiembre a las 20.00h. de la tarde en los Cinemes Albèniz, Plaça de la Independència nº10 de Girona.
 
festival-de-cinema-de-girona-assumpta-serna-marc-nadal-donde-no-puedes-llegar-34Festival de Cinema de Girona és un congrés internacional de talent que genera el camí de totes les arts cap al seu públic i el seu mercat, amb una repercussió a tot el món.
 
Té lloc a les afores de Barcelona, Girona, coneguda a tota Europa per monuments únics com l’Antic Barri Jueu, les cases de l’Onyar o la catedral, que és la més ampla del món en estil gòtic. Amb una llarga tradició cultural en el seu entorn, destacant celebritats com Salvador Dalí, Xavier Cugat, Josep Pla, Bonastruc ça Porta, etc. Aquesta petita ciutat posseeix 30 pantalles de cinema, 3 teatres, sales de concerts, galeries d’art… i no oblidem la seva gran gastronomia, els paisatges i la gran hospitalitat per parts dels seus habitants.
 
festival-de-cinema-de-girona-assumpta-serna-marc-nadal-donde-no-puedes-llegar-15Amb tres dècades de tradició, el Festival de cinema de Girona, és un esdeveniment on els artistes estrenen la seva obra, debaten la creació, fan mercat, contactes, intercanvis… paral·lelament festes, espectacles i música. Tanmateix el Festival s’adreça al públic de Girona.
 
festival-de-cinema-de-girona-assumpta-serna-marc-nadal-donde-no-puedes-llegar-7Va arrencar el 1989, on un grup de joves gironins va posar les seves pel·lícules a la pantalla, amb la necessitat de compartir les seves creacions artístiques. Aquell esdeveniment ha donat lloc a un Festival de cinema, pioner a Catalunya en la categoria “B”, tot atraient a talent de 130 països del món.
 
festival-de-cinema-de-girona-assumpta-serna-marc-nadal-donde-no-puedes-llegar-4
CRITERIS
Creativitat i innovació en el llenguatge cinematogràfic. La transcendència del discurs, la capacitat narrativa, l’efectivitat del discurs en la narrativa i fora de la narrativa. El discurs emocional, el seu ritme.
Les situacions, el seu impacte. El guió, la direcció, la producció, el muntatge, la interpretació, la direcció d’art, la música, la fotografia, el tractament de la imatge, els efectes especials. Originalitat, allunyament de qualsevol mimetisme i convenció. Capacitat d’impactar, comunicar i atreure a l’espectador. L’obra per naturalesa té contingut. El seu discurs no pot estar en contra dels principis bàsics dels drets humans, la defensa de la llibertat, la sostenibilitat, la igualtat de gènere i l’atenció a les persones o col·lectius més febles. Creix el seu interès si desenvolupa conceptes artístics, humans, culturals, educatius i històrics.
 
festival-de-cinema-de-girona-assumpta-serna-marc-nadal-donde-no-puedes-llegar-30

Sección Oficial del 31 Festival de Cinema de Girona

Sección Oficial del 31 Festival de Cinema de Girona

 
DONDE NO PUEDES LLEGAR
Una producción de Turkana Films.
Director: Marc Nadal.
Protagonizado por Assumpta Serna, Aida Oset, Silvia Puyol y Carlos Reyes.
Productor ejecutivo: Félix Cárdenas.
Guión: José Cano y Marc Nadal.
Director de fotografía: José Luis López.
Música: Carles Cases.
Maquillaje: Tere Afán.
Post-producción Antaviana Films.
Cuadros dibujados por Carmen Capel Romera.
 

 Copyright © 2009 Marc Nadal. All rights reserved.