“Donde no puedes llegar” Sección Oficial del 31 Festival de Cinema de Girona (España).


Donde no puedes llegar” forma parte de la Sección Oficial del 31 Festival de Cinema de Girona (España), festival que se lleva a cabo del 24 al 28 de setembre.
 

Sección Oficial del 31 Festival de Cinema de Girona

Sección Oficial del 31 Festival de Cinema de Girona

Presentación en la gran pantalla de DONDE NO PUEDES LLEGAR en los Cinemes Albèniz, Plaça de la Independència nº10 de Girona. Martes 24 de Septiembre a las 20.00h.
 

 
Palmarés y Fiesta de Clausura.
Sábado 28 de Septiembre a las 20.00h. de la tarde en los Cinemes Albèniz, Plaça de la
Independència nº10 de Girona.
 
festival-de-cine-de-girona-donde-no-puedes-llegar-4Festival de Cinema de Girona és un congrés internacional de talent que genera el camí de totes les arts cap al seu públic i el seu mercat, amb una repercussió a tot el món.
 
Té lloc a les afores de Barcelona, Girona, coneguda a tota Europa per monuments únics com l’Antic Barri Jueu, les cases de l’Onyar o la catedral, que és la més ampla del món en estil gòtic. Amb una llarga tradició cultural en el seu entorn, destacant celebritats com Salvador Dalí, Xavier Cugat, Josep Pla, Bonastruc ça Porta, etc. Aquesta petita ciutat posseeix 30 pantalles de cinema, 3 teatres, sales de concerts, galeries d’art… i no oblidem la seva gran gastronomia, els paisatges i la gran hospitalitat per parts dels seus habitants.
 
festival-de-cine-de-girona-donde-no-puedes-llegar-5Amb tres dècades de tradició, el Festival de cinema de Girona, és un esdeveniment on els artistes estrenen la seva obra, debaten la creació, fan mercat, contactes, intercanvis… paral·lelament festes, espectacles i música. Tanmateix el Festival s’adreça al públic de Girona.
 
donde-no-puedes-llegar-fesctival-de-cine-gironaVa arrencar el 1989, on un grup de joves gironins va posar les seves pel·lícules a la pantalla, amb la necessitat de compartir les seves creacions artístiques. Aquell esdeveniment ha donat lloc a un Festival de cinema, pioner a Catalunya en la categoria “B”, tot atraient a talent de 130 països del món.
 
festival-de-cine-de-girona-donde-no-puedes-llegar-2PREMIS
MILLOR CURTMETRATGE
MILLOR LLARGMETRATGE
MILLOR GIRONA TALENT
MILLOR INTERPRETACIÓ (premi Xavier Cugat)
MILLOR MÚSICA
MILLOR FOTOGRAFIA
MEJOR MONTAJE
MEJOR TRATAMIENTO DE LA IMAGEN
MILLOR DOCUMENTAL
MILLOR EXPERIMENTAL ART FILM
MILLOR INFANTIL
MILLOR JEWISH FILM FESTIVAL
MILLOR WEBSERIE
MILLOR MUSIC FILM
MILLOR HANDICAPPED FILM
MILLOR ADVERTISING FILM
 
festival-de-cine-de-girona-donde-no-puedes-llegar-3CRITERIS
Creativitat i innovació en el llenguatge cinematogràfic. La transcendència del discurs, la capacitat narrativa, l’efectivitat del discurs en la narrativa i fora de la narrativa. El discurs emocional, el seu ritme.
Les situacions, el seu impacte. El guió, la direcció, la producció, el muntatge, la interpretació, la direcció d’art, la música, la fotografia, el tractament de la imatge, els efectes especials. Originalitat, allunyament de qualsevol mimetisme i convenció. Capacitat d’impactar, comunicar i atreure a l’espectador. L’obra per naturalesa té contingut. El seu discurs no pot estar en contra dels principis bàsics dels drets humans, la defensa de la llibertat, la sostenibilitat, la igualtat de gènere i l’atenció a les persones o col·lectius més febles. Creix el seu interès si desenvolupa conceptes artístics, humans, culturals, educatius i històrics.
 
festival-de-cine-de-girona-donde-no-puedes-llegar-1
 
DONDE NO PUEDES LLEGAR
Una producción de Turkana Films.
Director: Marc Nadal.
Protagonizado por Assumpta Serna, Aida Oset, Silvia Puyol y Carlos Reyes.
Guión: José Cano y Marc Nadal.
Director de fotografía: José Luis López.
Música: Carles Cases.
Maquillaje: Tere Afán.
Post- producción Antaviana Films.
Cuadros dibujados por Carmen Capel Romera.
Productor ejecutivo: Félix Cárdenas.
 

 Copyright © 2009 Marc Nadal. All rights reserved.