“Solo” seleccionado en el Festival Baumann c.01.


El cortometraje “Solo” se proyectará dentro de la programación del Festival Baumann c.01., en la sección Pantalla Abierta Local. Proyectandose el 17 de Septiembre del 2010 en el Auditori Municipal (Terrassa).
 

 
Un total de 245 obres, procedents de tot el territori estatal i altres països, ha rebut la darrera convocatòria del Festival Baumann. Un total de 82 obres formaran part de la secció oficial a concurs i fora de concurs.
 
Atès el quòrum presentat, l’organització del Festival ha decidit reformular les seves bases pel que fa a les categories i els premis. Amb l’objectiu de potenciar el suport als joves que inicien la seva trajectòria amb les seves primeres produccions i conscients de la diferència que existeix entre les produccions en funció de l’edat i de la trajectòria de cadascú, el Festival ha considerat oportú establir una separació dins de la Categoria B (participants de 18 a 35 anys).
 
A més a més, com a novetat, i amb l’objectiu de mostrar una selecció del millor del panorama audiovisual jove, ha considerat adient obrir una secció oficial fora de concurs (informativa), que inclou, per una banda, obres rebudes a la convocatòria amb una trajectòria ja consagrada i, per una altra, una selecció d’obres del panorama audiovisual estatal.
 
Enlaces:
- Web del festival
 

Solo en la programación del Festival Baumann

Solo en la programación del Festival BaumannCopyright © 2009 Marc Nadal. All rights reserved.