“La condena” Sección Oficial del 13º Clam, Festival Internacional de Cinema Solidari (España).


La condena” forma parte de la Sección Oficial de la 13ª edición de Clam, Festival Internacional de Cinema Solidari. “La condena” se proyectará el viernes 6 de mayo a las 22:30 en el Auditori Agustí Soler i Mas de Navarclés.

"La condena" Sección Oficial del 13º Clam, Festival Internacional de Cinema Solidari (España).

La condena Sección Oficial del 13º Clam, Festival Internacional de Cinema Solidari (España).

El Festival de Cinema Solidari de Navarcles CLAM ha presentat avui el cartell en la seva tretzena edició. La imatge és obra del dissenyador navarclí Marc Martínez, de ThinkandView Multimèdia i Audiovisual, i s’emmarca en un restyling global de la imatge gràfica del festival que es va iniciar ja l’any passat i que posava punt final a la tradicional col·lecció de fotografies de personatges, obra de la fotògrafa Eva Bozzo, que havia caracteritzat el festival en les seves onze primeres edicions.
 
El 13è Festival Clam se celebrarà del 28 d’abril al 8 de maig a l’Auditori Agustí Soler i Mas i al Centre Cultural la Creueta i confia a aconseguir, amb la mateixa il·lusió de sempre, la complicitat dels seus seguidors tornant a unir dos aspectes que són l’essència d’aquest certamen: el cinema compromès i de qualitat i la reflexió sobre les problemàtiques socials. L’organització està acabant de perfilar la programació que enguany té com títol de l’eix temàtic “Llibertat, lluita permanent”, que servirà per reflexionar sobre un dels valors fonamentals de la humanitat.
 
La condena en el festival Clam

La condena en el festival Clam

Recordem que el Festival ha rebut un total de 252 obres per a la seccions oficials a concurs, de les quals 168 són curtmetratges i 84 llargmetratges, procedents de 65 països del món i amb representació dels cinc continents. Espanya (61 obres), Estats Units (20 obres), Itàlia (13 obres) i Brasil (11 obres) són els quatre països que han presentat més pel·lícules.
 
 
LA CONDENA TRAILER
Durante el 2014 se produjeron de media 189 desahucios diarios en España. 2 desahucios cada 15 min. Este desahucio se ejecuto a las 17h.
 

 Copyright © 2009 Marc Nadal. All rights reserved.