“Piel suave, ojos violentos” en la Sección Oficial de Festimatge ‘17 - Festival de la Imatge de Calella (España).


El cortometraje “Piel suave, ojos violentos” forman parte de la Sección Oficial del XXIII Trofeo “Torretes” del festival Festimatge ‘17 que se realiza en Calella (España). La proyección de los cortometrajes se realizará del 1 al 23 de abril de 2017 en diferentes puntos de la ciudad. El jurado está formado este año por Joan Bernat, Presidente del Jurado del Festival Internacional de Cine “ Mundo de Viajes”, Agustí Argelich, Director de FILMETS Badalona Film Festival, y Montse Majench, Directora de la Academia del Cine Catalán.
 

Festimatge 15

Festimatge 17

“Ahir dilluns es va tancar el termini de presentació dels curtmetratges que entren a concurs. Segons el responsable de l’àrea de vídeo de Foto-Film, Pere Mas, la xifra d’aquest any és més elevada que l’any passat. La majoria de treballs presentats, uns 400, són de la categoria argument-ficció, seguit d’experimental-ficció que s’han rebut una vuitantena. La procedència és molt variada i internacional ja que vénen curtmetratges d‘Eslovènia, EUA, el Regne Unit, Equador i majoritàriament del país veí, França. Ho comenta Pere Mas.”
 
Festimatge 17

Festimatge 17

“Segons Pere Mas, a nivell particular se n’han rebut una quarantena de treballs. Ara el comitè de selecció ha de visionar i puntuar els millors que seran els finalistes que arribaran a les mans del jurat qualificador.”
 
PIEL SUAVE, OJOS VIOLENTOS TRAILER
Alma aguanta los abusos de Duna por la extraña atracción que siente hacia ella, hasta que una noche Alma sale de su silencio y se propone demostrar que es capaz de hacer el mismo daño.
 Copyright © 2009 Marc Nadal. All rights reserved.