“Ciudadanos” Sección Oficial de la II Mostra Curts de Moscatell de Teulada (España).


Ciudadanos” forma parte de la Sección Oficial de la 2ª edición de la Mostra de Curts de Moscatell de Teulada, proyectandose el jueves 24 de agosto del 2017 en el Auditòri Teulada-Moraira. 22h. Entrada libre.
 

II Mostra Curts de Moscatell de Teulada

II Mostra Curts de Moscatell de Teulada

L’Associació Cultural Amics de Teulada, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Teulada i la Cooperativa Sant Vicent Ferrer, ha organitzat la Mostra ‘Curts de Moscatell’. Què per què?.. Perquè ens agrada el cine i el moscatell. Hem pensat que ajuntar aquestes dos passions pot donar resultats més que atractius. La fórmula és fàcil: una sessió de cine ben interessant i després una vetlada compartint música, mistela, coques i moscatell. I tot al marc de l’Auditori Teulada-Moraira amb la mar i la brisa del mediterrani al fons. Amb la Mostra també volem ajudar a la difusió del cine en general i al valencià en particular; fomentar el treball dels joves creadors; i impulsar treballs audiovisuals sobre la cultura del moscatell, un patrimoni social, econòmic, turístic, i històric de gran valor. El nostre lema: FEU CINE I FEU MOSCATELL!!!
 
A la segona edició de la mostra Curts de Moscatell s’han presentat 286 treballs!!! S’han inscrit curts procedents de 10 països diferents:França, Alemanya, Bèlgica, India, Perú, Puerto Rico, Els Estats Units…Ja tenim els seleccionats que opten als premis, entre els quals està el del públic. Vos esperem per a votar els curts que més agraden.
 
CIUDADANOS TRAILER
La falta de trabajo lleva a los ciudadanos a una situación de emergencia, enfrentándoles unos contra otros, obligándoles a despertar su propio egoísmo para conseguir su supervivencia. Ante la violencia y la injusticia ciudadanos como Noe sufren la ausencia de leyes efectivas.
 

 Copyright © 2009 Marc Nadal. All rights reserved.